Corn ribs

Corn ribs är en riktigt god sommarrätt som passar som tillbehör till grillat, var sig det är kött, kyckling eller fisk. Den här majsrätten är enkel att laga och smakar riktigt gott och kryddigt.

Tips! Du kan också tillaga corn ribsen i airfryern – koka dem vid 200 grader i 10 minuter.

Corn ribs

Corn ribs är en riktigt god sommarrätt som passar som tillbehör till grillat, var sig det är kött, kyckling eller fisk. Den här majsrätten är enkel att laga och smakar riktigt gott och kryddigt.

Tips! Du kan också tillaga corn ribsen i airfryern – koka dem vid 200 grader i 10 minuter.

30 min
Lätt
 
 
Portioner

Majs

8
hela färska eller förkokta majskolvar

Örtblandning

150
g
Eleplant 600 g
1
tsk
chilipulver
2
finhackade vitlöksklyftor
1
tsk
malen svartpeppar
1
tsk
paprikapulver
1
msk
honung
1
kruka
hackad färsk oregano

Recept

  1. Skär majsen i fjärdedelar.
  2. Smält Eleplant och häll ner i en skål tillsammans med chilipulver, finhackad vitlök, malen svartpeppar, paprikapulver, honung och hackad färsk oregano. Pensla majsen med örtblandningen och grilla i ca 5 minuter.