12
1,5 h
Lätt
Här är ett recept på riktigt gott bröd till påsken. Vårt påskbröd är ett gyllene och fluffigt bröd som är fullt av goda frön och torkade örter. Påskbrödet bryter du i bitar och passar perfekt till buffén eller brunchen under högtiderna. Bre din brödbit med rejält lager Eleplant för bästa smak.
Här är ett recept på riktigt gott bröd till påsken. Vårt påskbröd är ett gyllene och fluffigt bröd som är fullt av goda frön och torkade örter. Påskbrödet bryter du i bitar och passar perfekt till buffén eller brunchen under högtiderna. Bre din brödbit med rejält lager Eleplant för bästa smak.
Deg |
|
50 g
|
Eleplant 600 g
|
5 dl
|
vatten
|
1 påse
|
torrjäst
|
0,5 tsk
|
salt
|
2 tsk
|
gurkmeja
|
12-13 dl
|
vetemjöl
|
Topping |
|
25 g
|
Eleplant 600 g
|
2 msk
|
mörka sesamfrön
|
2 msk
|
ljusa sesamfrön
|
2 msk
|
pumpafrön
|
2 msk
|
torkad timjan
|
2 msk
|
torkad rosmarin
|
2 msk
|
torkad basilika
|
100 g
|
Eleplant 600 g
|
en mängd olika frön och torkade örter
|