14
aktiv 1 1/2 timme, passivtid 5 timmar
Lätt
Vår skagenpaj är inspirerad av klassiska toast skagen och skagenröra. Här tar vi det till en ny nivå och gör det enkelt för dig att servera en ny festlig version av toast skagen till alla kommande vår- och sommarfester. Med räkor, dill, majonnäs, färskost och rågbröd får du den där goda smaken som passar så bra till fest och buffé. Prova skagenpaj till bjudningen!
Vår skagenpaj är inspirerad av klassiska toast skagen och skagenröra. Här tar vi det till en ny nivå och gör det enkelt för dig att servera en ny festlig version av toast skagen till alla kommande vår- och sommarfester. Med räkor, dill, majonnäs, färskost och rågbröd får du den där goda smaken som passar så bra till fest och buffé. Prova skagenpaj till bjudningen!
Botten |
|
100 g
|
Eleplant 600 g
|
200 g
|
smulat rågbröd
|
Fyllning |
|
400 g
|
naturell färskost
|
350 g
|
crèmefraiche
|
3 msk
|
majonnäs
|
1 kruka
|
finhackad färsk dill
|
1
|
finhackad rödlök
|
1 tsk
|
krossad svartpeppar
|
400 g
|
räkor eller kräftor
|
1,5 tsk
|
salt
|
1 msk
|
grov senap
|
4
|
gelatinblad
|
Saft och skal av 1 citron
|
|
2 msk
|
vatten
|