Bjud på en varm, kryddig dipp som fungerar perfekt som förrätt eller snacks med lite rostat eller grillat bröd, eller som tillbehör till middagen. Den här dippen är trevlig att ställa fram i en liten skål på bordet för sharing, som ett trevligt alternativ till vitlöksbrödet. När du försiktigt kokar dippen träder smakerna fram och dofterna som sprids är ljuvliga. Prova den här varma dippsåsen till middagen ikväll!
Bjud på en varm, kryddig dipp som fungerar perfekt som förrätt eller snacks med lite rostat eller grillat bröd, eller som tillbehör till middagen. Den här dippen är trevlig att ställa fram i en liten skål på bordet för sharing, som ett trevligt alternativ till vitlöksbrödet. När du försiktigt kokar dippen träder smakerna fram och dofterna som sprids är ljuvliga. Prova den här varma dippsåsen till middagen ikväll!
Ingredienser |
|
150 g
|
Eleplant
|
2
|
vitlöksklyftor, hackade
|
0,5 tsk
|
rökt paprika
|
0,5 tsk
|
spiskummin
|
1 tsk
|
malen svartpeppar
|
0,5 tsk
|
salt
|
0,5 burk
|
timjan, hackad
|
1 burk
|
gräslök, hackad
|
0,5
|
citronsaft och skal, rivet
|
8 skivor
|
rostat bröd
|