Gochujang cookies är en ny spännande smak på efterrättsbordet. Du kan äta kakorna som de är, servera med blåmögelost eller göra glassmackor med dem. Kakorna är söta med hetta från den koreanska chilipastan gochujang. Gochujanpastan köper du färdig från den asiatiska hyllan i din butik. De här segmjuka kakorna passar dig som gillar unika kakrecept och vill bjuda på en riktig snackis till både fika, efterrätt och fest!
Gochujang cookies är en ny spännande smak på efterrättsbordet. Du kan äta kakorna som de är, servera med blåmögelost eller göra glassmackor med dem. Kakorna är söta med hetta från den koreanska chilipastan gochujang. Gochujanpastan köper du färdig från den asiatiska hyllan i din butik. De här segmjuka kakorna passar dig som gillar unika kakrecept och vill bjuda på en riktig snackis till både fika, efterrätt och fest!
Cochujang-blandning |
|
1 msk
|
Eleplant, rumstempererad
|
2 msk
|
rörsocker
|
1 msk
|
gochujangpasta
|
100 g
|
Eleplant, rumstempererad
|
200 g
|
socker
|
1
|
ägg
|
1 tsk
|
vaniljsocker
|
1,5 tsk
|
mald ingefära (krydda)
|
0,5 tsk
|
kanel
|
0,5 tsk
|
salt
|
0,5 tsk
|
bikarbonat
|
3 dl
|
vetemjöl
|