10
2 h + passiv tid 12 h
Lätt
Denna otroliga snäckformade pavlovan är fylld med halloncurd, färska hallon och en mousse gjord på kvarg. Marängen behöver gräddas försiktigt i ugnen och kan ta lite tid att förbereda, men vi kan lova att den här snäckpavlovan försvinner snabbt när du serverar den.
Maräng |
|
|
150 g
|
äggvitor
|
|
2 dl
|
socker
|
|
2,5 dl
|
florsocker
|
|
en nypa salt
|
|
Halloncurd |
|
|
1 dl
|
hallonpuré
|
|
2 dl
|
socker
|
|
1 tsk
|
vaniljsocker
|
|
4
|
äggulor
|
|
150 g
|
Eleplant 600 g
|
Kvargmousse |
|
|
4 dl
|
vispgrädde
|
|
1 dl
|
socker
|
|
1 tsk
|
vaniljsocker
|
|
2 dl
|
kvarg
|
Dekoration |
|
|
200 g
|
färska hallon
|
|
ätbara blommor
|
|