10
2 h + passiv tid 12 h
Lätt
Denna otroliga snäckformade pavlovan är fylld med halloncurd, färska hallon och en mousse gjord på kvarg. Marängen behöver gräddas försiktigt i ugnen och kan ta lite tid att förbereda, men vi kan lova att den här snäckpavlovan försvinner snabbt när du serverar den.
Denna otroliga snäckformade pavlovan är fylld med halloncurd, färska hallon och en mousse gjord på kvarg. Marängen behöver gräddas försiktigt i ugnen och kan ta lite tid att förbereda, men vi kan lova att den här snäckpavlovan försvinner snabbt när du serverar den.
Maräng |
|
150 g
|
äggvitor
|
2 dl
|
socker
|
2,5 dl
|
florsocker
|
en nypa salt
|
|
Halloncurd |
|
1 dl
|
hallonpuré
|
2 dl
|
socker
|
1 tsk
|
vaniljsocker
|
4
|
äggulor
|
150 g
|
Eleplant 600 g
|
Kvargmousse |
|
4 dl
|
vispgrädde
|
1 dl
|
socker
|
1 tsk
|
vaniljsocker
|
2 dl
|
kvarg
|
Dekoration |
|
200 g
|
färska hallon
|
ätbara blommor
|